Стани професионален масажист

Курсове по масаж

 

от 800 лв. до 1500 лв.

В цената са включени учебни материали, консумативи и аксесоари, както и Удостоверение за завършено професионално обучение и ЕВРОПАС

Масажист

с придобита професионална квалификация по класически, спортен и антицелулитен масаж, рефлексотерапия, хот-стоун терапия, масаж с вендузи, ароматерапия, офис масаж и др.

Форма на обучение

Дневна, дистанционна, самостоятелна и индивидуална с гъвкаво учебно време според желанието на всеки курсист

Продължителност

До 2 месеца

Станете професионален масажист с нашите курсове по масаж. Искате да започнете нова кариера? Нашите курсове по масаж ще ви помогнат да станете професионален масажист и да започнете да работите в един от най-бързо развиващите се сектори. Научете се да помагате на хората да се чувстват по-добре и да им предоставяте релаксация и удобство. Нашите курсове по масаж са перфектни за всички, които искат да научат техниките на масажа и да ги приложат в домашни условия или в професионална обстановка.

Удостоверяване на завършеното обучение става след успешно положен изпит и издаване на официален държавен документ, а именно: Удостоверение за професионално обучение обр. 3 – 37 на Министерството на образованието и науката на Република България, което дава компетенции на Масажиста да работи в страната и чужбина в кабинетите по масаж, спортни и фитнес клубове и във фирми, предлагащи спортни и туристически услуги, на кораби за круизен туризъм, в хотели, частни кабинети, центрове за красота, СПА хотели, СПА центрове и др. или да започне самостоятелен бизнес.

Издаваме и Удостоверение на тези които работят или са работили като масажисти, след успешно положен изпит.

Учебна програма
теория и практика

Повишаващи квалификацията курсове по масаж над основния

  • Хот стоун терапия и масаж с вулканични камъни
    299.00лв
  • Ароматерапия
    299.00лв
  • Рефлексотерапия
    299.00лв
advanced divider

Свържи се с твоя преподавател

Божидар Георгиев

Катюша Стоичкова

Ферхан Сефер

Владимир Митрев

Благовеска Табакова

Венцислав Атанасов

902602_548206665218480_523220443_o (2)

Христинка Христова